Yalova’da Çocuk Oyunları Coşkusu

Site Yöneticisi
1 Min Read

Yalova’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği, 44 okuldan 440 öğrencinin katılımıyla 90. Yıl Spor Salonu’nda büyük bir heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen şenlikte, geleneksel çocuk oyunları yeniden hayat buldu. Gün boyu süren final müsabakalarında öğrenciler, hem fiziksel hem de sosyal becerilerini ortaya koyarak kıyasıya mücadele etti.

Duba arası koşu, slalom ve top toplama gibi oyunlardan oluşan koordinasyon parkurlarında yarışan öğrenciler, yeteneklerini sergilerken eğlenceli anlar yaşadı. Yaklaşık 500 kişinin takip ettiği etkinlikte sporun birleştirici gücü, takım ruhu ve dostluk ön plana çıktı.

Çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerilerine de katkı sağlamayı amaçlayan şenlik, renkli görüntülere sahne olurken katılımcılardan büyük beğeni topladı.

ETİKETLENENLER:
Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir