Soyer’den yerinde inceleme

Çınarcık Belediyesi tarafından Çınarcık S.S. Su Ürünleri Üretme ve Değerlendirme Kooperatifi’ne buzhane ve balık satış noktası inşaatı tamamlanıyor.
Çınarcık halkının daima taze balık alması için Çınarcık Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile Çınarcık S.S. Su Ürünleri Üretme ve Değerlendirme Kooperatifi girişine buzhane ve balık satış noktası inşaatı neredeyse tamamlanmak üzere.
Taze balık satış noktasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, balık satış noktasında yapılanlar ve eksikleri hakkında ekiplerden bilgi aldı.
Belediye ekipleri tarafından balık satış noktasının tamamlanıp, vatandaşların irili ufaklı, farklı türden taze balıkların süslediği tezgahlardan balık ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor.