Laçin şehit ailelerinin iftar sofrasına konuk oldu

“Biz büyük bir aileyiz. Rahmet ayında şehit yakınlarımızla birlikteyiz” temasıyla 81 ilde Ramazan ayı vesilesiyle şehit aileleri ile iftarda ziyaretler gerçekleştirildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şube Başkanı Özcan İla ile birlikte 21 Aralık 2016 tarihinde El-Bab Fırat Kalkanı Şehidi Ali Sezai Yalçın’ın kıymetli emanetleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca devletin, şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu hissettirmek, toplumsal farkındalığı ve duyarlılığı artırmak amacıyla ilimizde de çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmek olup, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli tarafından bayramlarda, milli günlerde; Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde şehit yakınları ve gazilere moral destek ziyaretlerinde bulunuluyor.
Şehitleri rahmetle yâd ettiklerini söyleyen Müdür Laçin, “Mekânları cennet olsun” dedi.