Bakan Koca, Yalova Sağlık Müdürü ile toplantı yaptı

Site Yöneticisi
104 Görüntüleme
1 Min Read

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının yüksel olduğu illerin sağlık il müdürleriyle ile internet üzerinden toplantı yaptı.

Koca, yaptığı toplantıyı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Koca, paylaşımında, “Vaka artışımızın en yüksek olduğu İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova illerimizin Sağlık Müdürleri ve Valileriyle online toplantı yaparak, bu illerimizdeki salgın sürecini ve alınan tedbirleri değerlendirdik” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YÜKÜ ARTIYOR

Bakan Koca, öte yandan yoğun bakım doluluk oranlarıyla ilgili ise, “İstanbul’da yoğun bakım yataklarımızda doluluk %71,4. Çanakkale’de %67,1. Tekirdağ’da %73,5. Kırklareli’nde %69. Yalova’da %55,4. Vaka sayılarının artışı, sağlık çalışanlarımızın yükünü de oransal olarak artırıyor” diye konuştu.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir