Mazbata sonrası ilk toplantı

Yalova Barosu’nun geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği 15. Genel Kurul ve Mali Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Elif Turnacı Çavuş mazbatasını aldı.
Yalova Barosu Başkanı Elif Turnacı Çavuş, mazbatasını aldı ve yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Yalova Barosu’nun 15. Olağan Genel Kurulu’nda Av. Yasemin Pasin ile birlikte başkanlık için yarışan ve ikinci kez Yalova Baro Başkanı görevine seçilen Elif Turnacı Çavuş, yeni yönetim kurulu ile birlikte Yalova Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı.
Mazbatasını aldıktan sonra resmen görevine başlayan Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, yeni yönetim kurulu ile birlikte ilk toplantısını da gerçekleştirmiş oldu.