İnsanlık ölmedi dedirtti!

Yalova’da bir vatandaş, bindiği minibüsten inerken yüklü miktarda parasını araçta unuttu. Şoför Nurdoğan Bakan parayı fark eder etmez hemen emniyet yetkililerine teslim etti.
Yalova şehir içi minibüslerinde direksiyon sallayan şoför esnafı Nurdoğan Bakan ile aracın sahibi olan Sungur Pehlivan, yabancı uyruklu bir şahsın düşürdüğü yüklü miktarda parayı (7 bin dolar) bulduktan sonra Yalova Polis Merkezi Amirliği’ne götürerek emniyet yetkililerine teslim ettiler.
Duyarlı davranışı takdir topladı
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, “77 M 0167 plaka numaralı şehir içi minibüsümüzün şoförü Nurdoğan Bakan ve aracımızın sahibi Sungur Pehlivan araçta yükle miktarda parasını (7 bin dolar) düşüren yabancı uyruklu bir vatandaşının parasını emniyet müdürlüğü nezdinde sahibine teslim etmiştir. Kendilerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.