Yalova’da Kumar Denetiminde 3 İşletme Yakalandı

Site Yöneticisi
112 Görüntüleme
1 Min Read

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kumar oynanmasının önlenmesine yönelik il merkezi ve ilçelerde geniş çaplı denetim gerçekleştirildi.

9 ekip ve 30 personelin katıldığı uygulamalarda toplam 36 umuma açık işletme kontrol edildi. Yapılan denetimlerde il merkezinde 2, Çınarcık ilçesinde ise 1 işletmede kumar oynandığı tespit edildi.

Kumar oynanmasına yer ve imkan sağladığı belirlenen 3 kişi hakkında adli işlem başlatılırken, kumar oynadığı belirlenen 12 kişiye toplam 139 bin 248 TL idari para cezası uygulandı.

Denetimlerde kumarda kullanıldığı belirlenen 9 bin 300 TL paraya el konularak mülkiyeti kamuya geçirildi. Ayrıca kumar oynandığı tespit edilen 3 işletmenin kapatılması için idari işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

ETİKETLENENLER:
Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir