YASMEK kursiyerlerine seminer

Site Yöneticisi
94 Görüntüleme
1 Min Read

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü (YASMEK) tarafından kursiyerlere ve mahalle sakinlerine, iletişim konulu seminer verildi. 

Paşakent Mahallesi YASMEK hizmet binasında verilen seminerde katılımcılara; Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri’nde görevli Psikolog Hilal Özbek Taş ve İletişim Eğitmeni Işılay Şelimen tarafından ‘Aile İçi İletişim’ konulu seminer verildi.

YASMEK kursiyerleri ve mahalle sakinlerinin katılım gösterdiği seminerde iletişim ile ilgili temel başlıklar ele alınarak, iletişim türleri, etkili iletişim teknikleri, iletişimi etkileyen faktörlerle ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Seminerde katılımcılar tarafından Özmen ve Şelimen’e merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak bilgiler aldılar.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir