Yalova Belediyesi, sporu ve sağlıklı yaşamı teşvik eden projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şehrin doğal güzellikleriyle iç içe spor yapma imkânı sunan kürek eğitimleri için kayıtlar başlıyor.
Kayıtlar 27 Ekim 2025 Pazartesi günü başlayacak ve Yalova Belediye Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştirilecek. Başvurular, Adnan Menderes Mahallesi Şehit Yaşar Kuş Caddesi No:26 adresindeki kulüp binasında yapılabilecek. Detaylı bilgi almak veya kayıt oluşturmak isteyen vatandaşlar (0545) 401 51 03 numaralı telefondan kulüple iletişime geçebilecek.
Alanında uzman antrenörler eşliğinde verilecek eğitimlerde gençlerin fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi, takım ruhu ve disiplin bilincinin kazandırılması amaçlanıyor. Kürek sporu sayesinde hem denizle barışık bir yaşam kültürü oluşturulacak hem de Yalova’nın su sporlarındaki potansiyeli güçlendirilecek.
Yalova Belediyesi, sporun her yaş grubuna ulaşması için yıl boyunca farklı branşlarda kurslar ve etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceğini açıkladı.