Üniversitelilerden sosyal sorumluluk etkinliği

Site Yöneticisi
127 Görüntüleme
1 Min Read

Yalova Üniversitesi Büyüdüm Çocuk Oldum Kulübü, 0-12 yaş grubu yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi çocukları, üniversite gönüllüleri ile buluşturdu.  

Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleşen etkinliğimize, 97 çocuk, 102 üyemiz katılım gösterirken üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yalçın Tokay’da eşlik etti.

Çocuklarla üniversite öğrencilerinin tanışma fırsatı elde ettiği bu etkinlikte, çocuklar düzenlenen dans oyunları ve şenlik aktiviteleriyle gönüllerince eğlendi. 

Okçuluk, izcilik oyunları, masa oyunları, afet durumlarına farkındalık oyunu, sandalye kapmaca ve balon patlatma oyunu gibi etkinlerin gerçekleştiği güne, Yalova Üniversitesi Tasarım Yolcuları Kulübü, Okçuluk Kulübü ve AFAD’da faaliyetleri ile dahil oldu.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir