Sokak ve Caddelerin isimleri değişti

Site Yöneticisi
453 Görüntüleme
1 Min Read

Çınarcık Belediye Meclisi’nin almış olduğu kararlar ile ilçedeki 2 sokağın ve 1 caddenin ismi yenisiyle değiştirildi.

İsmi değiştirilen sokak sakinlerinden gelen talepler sonrası, belediye tarafından sokak ve cadde isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili bir süredir numarataj çalışması yapılmaktaydı. Numarataj çalışmasının sonucunda 2 sokak ve 1 cadde ismi yenisiyle değiştirildi.

Harmanlar Mahallesi Ortanca Sokağın ismi Belediye Meclisi’nin 03/07/2018 tarihli ve 63 nolu kararı ile “Üstün Asutay Sokak” olarak değiştirildi. Taşliman Mahallesi 408. Sokağın ismi, Belediye Meclisi’nin 06/03/2018 tarihli ve 27 nolu kararı ile “Şehit Önder Balaban Caddesi” olarak değiştirildi.

Hasanbaba  Mahallesi Barış Sokağın ismi Belediye Meclisi’nin 07/07/2015 tarihli ve 58 nolu kararı ile “Muhtar Şerafettin Özmen Sokak” olarak  değiştirildi. Değiştirilen sokak ve caddelerin yeni isimleri, ekiplerimiz tarafından sokak ve cadde girişlerine tabelaları dikildi.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir