Öğrencilere, deprem ve yangın tatbikatı

Site Yöneticisi
107 Görüntüleme
1 Min Read

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği, Deprem Haftası kapsamında Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde deprem ve yangın tatbikatı yaptı.

Teorik ve pratik eğitim

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği; her türlü afete karşı toplumsal hazırlığın önemini vurgulamak ve bilinçlendirme çalışmalarına dikkat çekmek amacıyla Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu lisesinde 306 öğrenci ve 34 öğretmene deprem ve yangın olaylarına karşı teorik ve uygulamalı eğitim ve tatbikat gerçekleştirdi.

“Devam edecek”

Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, kurumlara deprem ve yangın eğitimlerinin belli aralıklarla devam edeceğini söyledi. Çavuşoğlu, “Son olarak; lise öğrencileri ile öğretmenlere deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası neler yapılması gerektiği, tahliye ve toplanma bölgesinin önemi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne verilen ihbarlarda dikkat edilmesi gerekenler ve portatif yangın söndürme cihazı teori ve uygulamalı olarak eğitimler verildi” diye konuştu.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir