Koru Belediyesi yaz sezonu öncesinde Koru sahillerinde ve belde genelinde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Koru belediyesi ekipleri yapılan çalışmalarda kumsallarda bulunan çakıl, izmarit, cam kırığı ve poşet içerisindeki atık maddeler temizlenerek yaz sezonuna hazır hale getiriyor.
Koru Belediye başkanı Kamil Yaman, beldenin dört bir yanında temizlik çalışmaları yapıldığını belirterek “ Doğal güzelliklerimiz belde turizminin dayandığı en önemli unsur. Turizm potansiyelimizin farkındayız, sürdürülebilir turizm için değerlerimizi korumalıyız. Sahillerimizin ve beldemizin temizliğine düzenli olarak devam edeceğiz. Herşey daha çağdaş daha yaşanabilir bir Koru için” dedi
Öte yandan Koru Belediyesi, Hürriyet mahallesi Doğan sokak,Cumhuriyet Mahallesi Çiçek sokak da yol ve kaldırım çalışmalarımızı tamamladı.



