Kar temizliği başladı

Site Yöneticisi
128 Görüntüleme
1 Min Read

Çınarcık Belediyesi bünyesinde oluşturulan kriz masası koordinesinde ekipler çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

7 Ocak 2019 Pazartesi günü kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve olağan yaşam şartlarının sekteye uğramaması için ekipler çalışmalarına gece gündüz devam ettiler.

Toplu taşıma güzergahları, okul, hastane gibi öncelikli yolların sürekli açık tutulması için aralıksız bir şekilde çalışan Çınarcık Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri; kar küreme ve tuzlama çalışmalarını ana arterler başta olmak üzere ara sokaklarda da gün içerisinde sürdürdüler.

Gece saatlerinden itibaren Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan koordinasyon merkezinden kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yönetildi.

Belediyesi bünyesinde oluşturulan kriz masası; yürütülen karla mücadele çalışmalarının, kar yağışı süresince ilçe genelinde sürdürüleceği belirtildi.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir