Kısa bir süre önce yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönen Muharrem İnce, Merkez İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan hatıra ormanı için fidan dikim törenine katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan 10 Kasım Hatıra Ormanı için fidan dikim töreni düzenlendi. Elmalık Köyü İstihkam Tepe bölgesinde oluşturulacak hatıra ormanı için düzenlenen fidan dikim törenine CHP’nin önceki dönem Cumhurbaşkanı Adayı ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce de katıldı.
Kısa bir süre önce Memleket Partisi’ni kapatarak yeniden CHP’ne dönen İnce, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ile birlikte toprağa fidan dikti.Bu organizasyon İnce’nin partiye katıldıktan sonra Yalova’da katıldığı ilk parti etkinliği oldu.
Etkinlikte çok sayıda partili toprağa fidan dikip can suyunu verdi. 




