Eş zamanlı baskın!

Site Yöneticisi
126 Görüntüleme
1 Min Read

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 ilde yapılan operasyonlarla FETÖ/PDY terör örgütünün TSK içerisinde mahrem hizmetler yapılanması kapsamında aralarında Muvazzaf Subay, astsubay ve askeri öğrencilerinde bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

FETÖ/PDY terör örgütünün TSK içerisinde mahrem hizmetler yapılanmasına yönelik olarak Yalova merkezli 10 ilde operasyonlar gerçekleştirildi. Bu kapsamda 3 Muvazzaf Subay, 6 Muvazzaf Astsubay, 2 İhraç Astsubay, 1 İhraç Öğrenci, 3 Emekli Astsubay olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. 1 şahsın ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

TSK içeresinde mahrem hizmetler…

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada gözaltına alınan şüphelilerin FETÖ/PDY terör örgütünün TSK içeresinde mahrem hizmetler yapılanması kapsamında ankesörlü ve kontörlü telefonlardan ardışık arandığının tespit edildiği belirlendiği belirtildi.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir