Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin 2024 yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı.
Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin 2024 yılı 2. Olağan Toplantısı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşti.
Başkan Avni Kurt’un da katıldığı toplantıda, Çınarcık Belediyesi’nin birliğe üyelik konusu görüşüldü. Çınarcık Belediyesi, oy birliğiyle alınan karar gereği birliğe üye oldu.
Başkan Kurt ve Fazlaca, toplantıda Birlik Başkanı Ali Kemal Deveciler’in elinden imzalı üyelik beratını aldılar.
Toplantının ardından konuşan Başkan Kurt, “2016 yılında üye olduğumuz, önceki yönetimin üyelikten çıktığı Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’ne tekrardan üye olduk. Bu üyeliğin belediyemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Çevreye duyarlı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Fazlaca ise, toplantı sonrasında, “Toplantılarda, sürdürülebilir şehirlerin inşası ve çevre dostu projelerin yaygınlaştırılması konusunda önemli fikir alışverişlerinde bulunduk. Çevreye duyarlılık gösteren tüm belediye başkanlarımızı ve emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Belediyemiz, oy birliği ile alınan karar doğrultusunda, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’ne üye oldu. Daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
127 üyesi bulunan birliğin meclis toplantısında, birliğin isminin T.C. Çevreci Belediyeler Birliği olarak değiştirilmesine de karar verildi.
Çevreci Belediyeler Birliği toplandı

Yorum yapılmamış


