Camiler Ramazan ayına hazırlanıyor

Site Yöneticisi
127 Görüntüleme
1 Min Read

Yalova Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde merkezde bulunan camilere yönelik temizlik çalışması başlattı.İl Müftülüğü ile yapılan görüşmeler sonrasında merkeze bağlı 14 mahalledeki camilerin halıları, anti bakteriyel malzemelerle yıkanıyor.

Yalova Belediyesi tarafından Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlarımızın ibadetlerini daha çok camilerde yapacağından dolayı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda temizlik çalışmaları hızla sürdürülüyor. Süleymanbey Mahallesi, Hayriye Hanım Camii’nde başlayan çalışmalar, merkez mahalleler içerisinde ki tüm camilerde yapılacak. Cami halıları için yapılan çalışmalarda; anti bakteriyel özelliğe sahip malzemeler ve son teknoloji araçlar kullanılıyor.

Cami içi temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından cami bahçelerinde de yıkama çalışmaları yapılacak. Rutin olarak sürdürülecek cami bahçelerindeki yıkama çalışmaları Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir