Akköy galibiyetle tamamladı

Site Yöneticisi
154 Görüntüleme
1 Min Read

Yalova 1. Amatör Küme B Grubu’nun 22. ve son haftasında Akköyspor, Çalıca Gençlikspor’a konuk oldu. Hüseyin Gökdemir’in öğrencileri, rakibini farklı mağlup etmesine rağmen Sugören’in de evinde Doğuş’u geçmesiyle şampiyonluk şansını kaçırdı. Lige renk katan ve haftalardır şampiyonluk iddiasını sürdüren mavi-beyazlılar, son haftayla birlikte şampiyonluk şansını da yitirdi.

Akköy hızlı başladı

Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Akköyspor, henüz 15.dakikada İsmail Erdoğan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 33’ü gösterdiğinde sahne alan Aziz Demir, skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve mavi-beyazlı konuk ekip Akköyspor, devre arasına 2-0 üstün gitti.

Goller devam etti

Mücadelenin ikinci yarısına da iyi giriş yapan konuk ekip, 48’de son haftaların formda isimlerinden Emre Görtay’la 3 farklı üstünlüğü yakaladı. Çalıca Gençlik, 59’da Can Okan Öztürk’le teselli golü buldu. 78.dakikada Akköy’de kaptan Mehmet Durak sahne aldı ve durum 4-1’e geldi. Karşılaşmada son sözü 86’da Baha Wolf söyledi ve mavi-beyazlılar, 90 dakikayı 5-1 galip tamamladı. Bu sonuçla Akköyspor, 2021-2022 sezonunu 43 puanla ikinci sırada bitirdi. 26 puanlı Çalıca ise maratonu 6.sırada kapattı.

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir