Genç Yetenekler Kent Müzesi’nde Sahne Aldı

Site Yöneticisi
1 Min Read

Yalova Keman Piyano Kursu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel Bahar Konseri, sanatseverleri Yalova Kent Müzesi’nde bir araya getirdi. 17 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen etkinlikte her yaştan kursiyer sahne alarak dönem boyunca hazırladıkları eserleri dinleyiciler için seslendirdi.

Yaklaşık iki saat süren konserde öğrenciler performanslarıyla büyük beğeni toplarken, etkinlik samimi ve duygusal anlara sahne oldu. Konserin ardından açıklamalarda bulunan kurs işletmecisi ve eğitmeni Selin Öz, organizasyonun temel amacının öğrencilerin özgürce sahne deneyimi kazanması olduğunu belirtti.

Öz, “Bu bizim geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bahar konserimiz. Öğrencilerimizin eğitim sürecinde öğrendikleri eserleri kendi seçimleriyle sahnede özgürce icra etmelerini önemsiyoruz” dedi.

Öğrencilerini sahnede izlemenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Öz, “Onlar çalarken ben de aynı heyecanı hissediyorum. Kendi yetiştirdiğiniz öğrencilerin sahnede olması gerçekten çok duygulandırıcı ve motive edici” sözleriyle duygularını paylaştı.

Yalova Kafeler Sokağı’ndaki ofislerinde eğitimlere devam ettiklerini belirten Selin Öz, müziğe ilgi duyan herkesi kurslarına davet etti. Büyük ilgi gören konser, izleyicilerden tam not alırken genç müzisyenler için de unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yer etti

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir