“Yalova’yı birlikte inşa edeceğiz”

Site Yöneticisi
136 Görüntüleme
1 Min Read

İYİ Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Tokay, Yalova’nın geleceğine dair vizyonunu ve gerçekleştirmeyi planladığı projeleri açıkladı. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Tokay, seçilmesi halinde Yalova’da gerçekleştirmeyi planladığı çalışma alanlarını açıkladı.

Başkan adayı Tokay, halka hesap veren bir belediyecilik anlayışıyla doğruluktan ve adaletten şaşmayacaklarını vurguladı. Tokay, “Şeffaf belediyecilik anlayışını hayata geçirirken halkımıza hesap soran değil hesap veren bir belediye başkanı olacağım. Yolsuzlukların ve hırsızlıkların önüne geçecek, milletin tek kuruşunu sermayeye peşkeş çekmeyeceğim. Yalova da yaşayan her kesime el uzatacağım. Adil bir belediyecilik herkesin hakkı. Her kararımı çıkar grupları için değil, milletimizin menfaati doğrultusunda alacağım. Daha mutlu, daha yaşanabilir bir Yalova’yı birlikte inşa edeceğiz. Gülümse, çünkü sana değer Yalova” dedi.

Tokay, projelerini şu şekilde sıraladı:

1. Kentsel Dönüşüm

2. Ulaşım

3. Altyapı

4. Sahil Düzenlemesi

5. Şehir Kütüphanesi

6. Yürüyen Köşk, Takıcılar Çarşısı, Tatil Park

7. Halk Otobüsü, Genç-Emekli-Anne Kart

8. Fuar Alanı, Kongre ve Gençlik Merkezi

9. Festival Alanı, Spor Tesisleri

10. HPV Aşısı, SMA Testi, Sağlık Ocakları

11. Engelli Rekreasyon Alanları

12. Açık, Kapalı Düğün Salonu

13. İnanç Masası

14. Şehir Lokantası

15. Bebek Bakım Kabinleri

Bu yazıyı paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir